Interior styling

A natural reflection of the soul

Ieder seizoen werken wij verschillende collecties uit die perfect de verschillende stijlen binnen Kabane verbeelden. Wil je echter graag persoonlijk advies of een volledige interieurstyling van je huis of professioneel project? Samen met het team van onze interieurstudio Cazelle creëren wij interieurs die karakter en persoonlijkheid uitstralen.

Private Sale

Private sales op unieke locaties | Kabane

Ervaar de exclusieve lifestyle- en interieurcollectie van Kabane tijdens een private sale boordevol zinnenprikkelende details. We verwelkomen je graag op onze private sale van uniek vervaardigde items die jouw interieur extra karakter geven. In een ontspannen sfeer nemen we je mee op een eclectische reis doorheen verschillende culturen en ontdek je hoe je met een weloverwogen selectie een inspirerende haven van rust creëert. Onze private sale voelt als een verborgen oase waar zinnenprikkelende details je inspiratie voeden en het zelf moment centraal staat. We verwelkomen je graag.

Wil je deel uitmaken van Kabane Private Sale?

Wij zijn steeds op zoek naar inspirerende settings en samenwerkingen met gelijkgezinde creatievelingen. Wil jij samen met ons een unieke ervaring creëren?

Of wil jij graag de Kabane lifestyle- en interieurcollectie aanbieden in jouw winkel? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, hello@kabanprivatesale.com.